Over vanRijsingensource oud

Over vanRijsingensource

vanRijsingensource is al meer dan 50 jaar een vooraanstaande leverancier van een uitgebreid assortiment groenteproducten.

We leveren die producten vers vanaf het land aan de groenteverwerkende industrie in vrijwel heel Noordwest-Europa. Onze (leidende) marktpositie danken we aan een ondernemersvisie waarin samenwerking, ketenpartnerschap en duurzaamheid centraal staan. We streven altijd naar een win-winsituatie voor alle betrokken partijen en vervullen een sleutelrol tussen vraag en aanbod.

Rijko levert in vrijwel heel Noordwest Europa

Missie

vanRijsingensource is de vitale schakel tussen groenteteler en groenteverwerkende industrie. Met een uitgebreid assortiment groenteproducten, vers vanaf het land in vrijwel heel Noordwest-Europa, staat vanRijsingensource voor flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Visie

vanRijsingensource gaat in alles wat ze doet voor no-waste, optimale waarde uit de keten van grond tot mond.

Onze activiteiten en samenwerkingsverbanden richten we daarom op innovatie in de breedste zin van het woord: innovatie van ideeën, denkpatronen, producten, diensten, systemen, technieken en processen. Vernieuwen en verbeteren zijn daarbij belangrijke uitgangspunten, maar ook milieuvriendelijker en energiezuiniger en dus duurzamer produceren en leveren. We werken bij voorkeur met partners in de regio van afzet, produceren veel van onze producten onder Milieukeur, gebruiken zo min mogelijk bestrijdings- en beschermingsmiddelen en ontwikkelen uit verschillende nevenstromen nieuwe, commercieel interessante producten.

Denken in oplossingen

vanRijsingensource denkt in oplossingen, samen met de groentetelers en de groenteverwerkers. Dat doen we met passie, kennis en transparantie. Die kernwaarden zijn te herkennen in alles wat we doen.

Onze kernwaarden

menu
sluiten