Kernwaarden & -kwaliteiten

Kernwaarden

vanRijsingensource denkt in oplossingen, samen met de groentetelers en de groenteverwerkers. Dat doen we met passie, kennis en transparantie. Die kernwaarden zijn te herkennen in alles wat we doen.

Passie

Bij vanRijsingensource worden we blij van perfecte groenten, in de meest verrassende kleuren, smaken en hoeveelheden. Samen met elkaar steken we daarvoor de handen uit de mouwen en de voeten in de klei. We houden echt van ons werk, ook als we er voor zonsopgang voor uit de veren moeten of in de schemering nog het land op gaan. De grillen van het seizoen maken het werk uitdagend en dynamisch.

De onvoorspelbaarheid daarvan omzetten in voorspellingen over hét juiste moment om te oogsten, daar lopen we warm voor. Dat ons dat lukt, daar zijn we trots op. Niet voor niets vormen we al jarenlang een hecht en betrokken team waarin langdurige dienstverbanden eerder regel dan uitzondering zijn.

Transparantie

vanRijsingensource is een platte organisatie, een familiebedrijf met ongeveer 50 gepassioneerde medewerkers en daaromheen tal van flexibel inzetbare vakmensen. Dat betekent directe aanspreekpunten, directe informatie over de producten en over bijvoorbeeld gewasbeschermingsmiddelen en voedselveiligheid. Ons SAP-softwaresysteem garandeert absolute traceability: op basis van onze informatie kunnen we precies aangeven bij welke boer, op welk perceel en op welk moment een product geteeld, geoogst en getransporteerd is. Direct vanaf het veld en meteen inzichtelijk voor alle betrokkenen. Daardoor kunnen we ook heel specifiek gewasbescherming toepassen, daar waar het nodig is en zeker niet daar waar het niet nodig is.

menu
sluiten